GRILLET LAKS
Grillet laks med blomkål og gulerødder
Udviklet af Coop opskrifter
Grillet laks med blomkål og gulerødder
Udviklet af Coop opskrifter
300 g laks
6 stk. små kartofler
½ blomkål
Lidt olie
6 stk. gulerødder
1 tsk. Holms den hemmelige
(krydderiblanding)
2 spsk. bearnaise
1 håndfuld frisk persille
1 stk. citron
Alt kan købes i kvickly
Skær laks i fileter og grill fileterne med skindsiden ned.
Vend dem derefter undervejs. Laksefileterne skal grille i ca. fem til syv minutter,
men hold øje med dem undervejs. Det kan nemlig variere alt efter størrelse.
Kom kartofler på grillen og lad dem grille, som de er, til de er møre.
Skær blomkål i skiver og kom lidt olie på overfladen af blomkålsskiverne.
Kryd derefter med Holms den Hemmelige og grill skiverne i fem til
syv minutter på grillen, eller til de er gyldne i overfladen.
Grill gulerødderne som de er i fem til syv minutter.
Imens fisk og grøntsager grilles, hakkes persille fint. Sæt den
finthakkede persille til side.
Brug en ske til at smøre bearnaise på fladen af den tallerken,
du skal servere retten på.
Anret nu det færdigstegte stykke fisk og grøntsagerne herpå.
Drys med persille og top retten med citronsaft og evt. lidt salt og peber.