}

Åbningstider:

Butikker:  10-19
Kvickly:       7-19

}

Åbningstider:

Butikker:  10-19
Kvickly:       7-19

}

Åbningstider:

Butikker:  10 – 16
Kvickly:      7 – 20

Butikker:  10 – 16
Kvickly:      7 – 20

Grillet laks2 METROPOL Shoppingcenter

BUTTER CHICKEN

Udviklet af Coop opskrifter

 

Ingredienser

600 g. kyllingefilet
Salt
Peber
3 spsk. olie
2 løg
25 g. smør
4 fed hvidløg
Hakket eller presset
25 g. ingefær
1 rød chili
2 tsk. garam masala
1 tsk. chilipulver
1 tsk. sukker
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen
2 dåser hakkede tomater
2 ½ dl. fløde

Alt kan købes i kvickly

Fremgangsmåde

Skær kyllingen i store tern, krydr med salt og peber og steg dem i lidt af olien i en gryde, så de får en gylden overflade, men ikke er gennemstegte – tag dem op af gryden og sæt kyllingestykkerne til side på en tallerken. Skræl ingefær og hak den fint. Pil og hak løgene og hvidløgene. Hak chilien fint og kassér eventuelt kernerne.

Smelt smørret og resten af olien i samme gryde, som du lige har stegt kyllingen i, og sautér løgene, hvidløgene, ingefæren og chilien heri et par minutter ved middel varme. Tilsæt garam masala, chilipulver, sukker, gurkemeje og spidskommen og lad det stege med et lille minuts tid. Tilsæt de hakkede tomater og piskefløde og rør det hele godt rundt, hvorefter du blender saucen til den er helt glat – du kan enten bruge en stavblender direkte ned i gryden eller du kan hælde saucen op i en blender.

Lad saucen simre 6-8 minutter, hvorefter du tilsætter kyllingestykkerne og lader det hele simre videre i små 10 minutter, så kyllingen er færdigtilberedt. Servér din butterchicken med ris, naanbrød og top den med frisk koriander.

Opskrifter

40

Butikker

4

Spisesteder

App

Optjen bonuspoint

3 timer

Gratis parkering

Baby

Puslerum