}

Åbningstider:

Butikker:  10 – 19
Kvickly:     7 – 20

}

Åbningstider:

Butikker:  10 – 19
Kvickly:      7 – 20

}

Åbningstider:

Butikker:  10 – 16
Kvickly:      7 – 20

top foto rulletrappe

PERSONDATAPOLITIK

METROPOL ShoppingCenter persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

I Metropol ShoppingCenter behandler vi naturligvis dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen (GDPR)

GENERELT
Ifølge GDPR defineres personlige data som information relateret til en person såsom navn, billede, emailadresse, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation eller en IP-adresse.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev, vise relevante tilbud og nyheder. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvor længe opbevares dine oplysninger
Oplysningerne opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: marketing@metropolshopping.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

NYHEDSBREV
Når du tilmelder dig Metropol ShoppingCenters nyhedsbrev, giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events, tilbud mm. fra Metropol ShoppingCenter og vores samarbejdspartnere. Ved tilmelding med din fødselsdato giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en tillykke hilsen på din fødselsdag.

Vi beder om dit køn, så vi kan målrette vores kommunikation mod dig bedst muligt og for at føre statistik på vores kunder.
Når du er tilmeldt Metropol ShoppingCenters nyhedsbrev, giver du samtykke til at Metropol ShoppingCenter må bruge din mailadresse til at kunne målrette markedsføring på sociale medier.
Du kan altid afmelde dig Metropol ShoppingCenters nyhedsbrev enten ved linket i bunden af nyhedsmailen eller ved, at skrive til marketing@metropolshopping.dk

DATABEHANDLERAFTALE VEDR. SMARTPHONE-APPLIKATION
Læs persondatapolitikken for vores app her:
https://emplate.app/consumer/v3/privacy/mtp/3

WEBSITE
Vores website anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan det resultere i, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter.

Dataansvarlig/websitet ejes og publiceres af:
METROPOL ShoppingCenter, Østergade 30, 9800 Hjørring

 

40

Butikker

4

Spisesteder

App

Optjen bonuspoint

3 timer

Gratis parkering

Baby

Puslerum