MÅLTIDSSALAT
af flæskesteg rester
Udviklet af Coop opskrifter
Til 4 personer
8 skiver flæskesteg
Tag udgangspunkt i den rest
flæskesteg, du har tilbage
8 stk. flæskesvær
Lidt salt og peber
2 stk. porrer
2 poser Cous cous
Færdiglavet fra køledisken
4 blade rødkål
1 stk. lime
Lidt frisk timian og hvidløgsolie
Alt kan købes i kvickly
Skær porrerne i skiver, og kom dem på en stegepande med lidt hvidløgsolie.
Imens porrerne steges, snittes rødkålen i tynde skriver. Hvis flæskestegen har flæskesvær på sig, skal de
skæres fra, da de skal bruges senere i opskriften.
Skær flæskestegen i strimler og tilføj til stegepanden med porrerne. Drys lidt salt udover og suppler med saft fra lime. Rist det hele af i et par minutter.
Nu tilsættes den færdiglavede cous cous og rødkål.
Kom lidt peber på og top med frisk timian.
Bland det hele sammen. Servér retten direkte fra
stegepanden af – pynt med de sprøde flæskesvær.