ROCKY ROADS
med dronning mandler
Udviklet af Michelle Appelros
Rocky Road
400 g mørke chokolade (60-70)
400 g fyld:
Små marengskys,
dronning mandler,
tørrede tranebær,
popcorn, vaffelrør
og slik stokke.
Eller andet af din
yndlingsslik.
Alt kan købes i kvickly
Hak chokoladen groft og smelt den over et vandbad.
Hvis du ønsker et blankt udtryk, skal chokoladen tempereres. Med mørk chokolade skal den først varmes op til 55 grader, herefter nedkøles til ca. 29 grader, hvorefter den til sidst varmes op til ca. 31-33 grader.
Beklæd et lille fad eller bradepande (30×25 cm.) med bagepapir.
Kom omkring halvdelen af dit fyld ned i den smeltede chokolade og vend rundt, indtil fyldet er godt dækket af chokoladen.
Spred det herefter ud i et jævnt lag i fadet og pynt med den anden halvdel af fyldet.
Stil fadet på køl et par timer.
Når det er kølet helt ned, kan du enten skære eller brække det ud i små stykker.