}

Åbningstider:

Butikker:       10-19
Kvickly:           7-20

}

Åbningstider:

Butikker:       10-19
Kvickly:           7-20

Hønsesalat_METROPOL Shoppingcenter

Tilbehør til påskefrokosten

– hønsesalat og karrysalat
Udviklet af Gourministeriet og Coop Opskrifter

 

Traditionel hønsesalat
Til 4 personer

400 g. kyllinger – kogt og skåret i tern
200 g. champignoner – skåret i tykke skiver
og halveret
100 g. hvide glasasparges – skåret i mindre stykker
2.5 dl. 18% creme fraiche
1 dl. god mayonnaise – evt. hjemmelavet
1 tsk. dijon
2 stk. fintsnittede
forårsløg – purløg kan også bruges
Sort peber og salt
Olie

Pynt
Forårsløg
Stegt bacon
Timian

 

Hjemmelavet Karrysalat
Til 6 personer

25 g. suppenudler eller små pastahorn
100 g. mayonnaise
1 dl. fromage frais
2 tsk. karry
2 stk. syltede agurker
1 stk. lille løg
2 stk. æg
Salt og peber
Evt. gurkemeje

Alt kan købes i kvickly

HØNSESALAT
Varm en smule olie på en pande, og steg champignon skiverne ved høj varme til de er let sprøde og gyldne. Lad dem køle af på en tallerken – evt. med lidt køkkenrulle.

Bland creme fraiche, mayonnaise, dijon og forårsløg. Tilføj tern af kylling, asparges og de afkølede champignon, og vend det forsigtigt i dressingen – smag til med salt og peber.

Server hønsesalaten toppet med sprød bacon samt lidt grønt på toppen.

 

KARRYSALAT
Kog nudlerne efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte. Skyl dem med koldt vand. Kog 4 æg. Rør mayonnaise og fromage frais sammen og smag til med rigeligt karry. Skær agurker og løg i små terninger. Hak de 2 af æggene.

Bland alle ingredienserne, smag til med lidt agurkelage, salt og peber og kom evt. lidt gurkemeje i for farvens skyld.

Skær æggene i både.

Kom salaten i en skål og pynt med æggebåde og karse.

Hønsesalat_METROPOL Shoppingcenter

40

Butikker

4

Spisesteder

App

Optjen bonuspoint

3 timers

Gratis parkering

Baby

Puslerum